18 Haziran 2024|Salı,15:37:16
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.06.2024
DOLAR
32,6472 0,44
EURO
34,9784 0,75
ALTIN
2.428,47 0,68
BİTCOİN
$65.042 0,93
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaKIYMETİ BİLİNMEYEN BAYRAM GECESİ!5 dakika da okunur
28 Ekim 2023 - 19:28
28 Ekim 2023 - 19:282 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Yeni nesil dönüşüm workshop’u yapıldı

Uğurlu Değişim Atölyesi, Sakarya’ da çalışmak isteyen, kendi yaşam alanında dönüşüm yapmak isteyen ya da meslek edinmek isteyen kadınlara bugün verdiğimiz eğitim ile workshop fırsatı sunuyoruz.

Yeni nesil dönüşüm workshop’u yapıldı
MARMARA GÖZ


Bianca stella workshop ile bugün sakaryalı kadınların sanatla dönüşüm yarattığı bir yenilik çalışması yapıyoruz. bianca markasının stella Boyası ile her türlü ahşap, mobilya, parke, lamine, seramik, porselen, fayans, mermer, cam, plastik, metal, alüminyum, galvaniz, çinko, taş, duvar, kağıt gibi yüzeylere farklı renklerle ahenk katıyoruz. Bugün ilkini  gerçekleştirdiğimiz workshopu programımız da yaklaşık 30 sakaryalı kadınımıza eğitim verdik. atölyelerimizde küçük gruplar halinde eğitim ve workshoplarımız belli aralıklarla devam edecek. 

Yaşamımızda en yoğun zaman geçirdiğimiz ev, ofis, iş yeri gibi iç mekan alanlarında, tasarımların ve renklerin insan psikolojisine çok büyük etki ettiği bilim insanları tarafından da söyleniyor. Tasarımda renkler o kadar güçlü bir olgu ki başlı başına insan hayatını olumlu ya da olumsuz yönde etkiliyor ve bu yaşam kalitemizi de belirliyor.  

Uğurlu Değişim atölye olarak amacımız: tüketim kültürünün azaltılması ve elimizdeki kaynakların verimli kullanılması için müşterilerimize ekonomik çözümler sunmak. Kadınları iş dünyasına kazandırarak ev ekonomisine katkıda bulunmalarını sağlayarak yaşam alanlarını renklerle güzelleştirmek. 

Hobi olarak başladığım bu yolculuk kadın girişimci olmamı sağladı. Renklerle dünyasını güzelleştirmek isteyen kadınlar, dönüşüm atölyemizle hobi edinebilir ya da ekibimize dahil olarak çalışan kadın olabilir. Özellikle evdeki kadını istihdam sağlayarak çalışan kadın olmasına vesile olmanın gururunu yaşıyorum.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç