26 Haziran 2024|Çarşamba,17:26:37
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.06.2024
DOLAR
32,8740 0,00
EURO
35,1649 0,33
ALTIN
2.432,28 0,80
BİTCOİN
$61.972 0,95
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaKIYMETİ BİLİNMEYEN BAYRAM GECESİ!5 dakika da okunur
29 Ağustos 2023 - 16:37
29 Ağustos 2023 - 16:372 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sakarya'da helikopterli trafik denetimi yapılacak

Sakarya'da helikopterli trafik denetim uygulaması gerçekleştirilecek.

Sakarya'da helikopterli trafik denetimi yapılacak
Toprak Turizm


trafik daire başkanlığı'nın girişimiyle başlayan helikopterli-denetimler">helikopterli denetimler, haftanın iki günü olmak üzere düzenli aralıklarla gerçekleştirilecek. Planlamalara göre, denetimlerin 31 Ekim tarihine kadar devam etmesi hedefleniyor. Havadan yapılacak denetlemelerin, Sakarya'nın yanı sıra İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Tekirdağ illerinde de uygulanması planlanıyor.

Havadan yapılan trafik denetiminin, özellikle trafik yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde etkili bir denetim imkanı sunması bekleniyor. helikopterlerden elde edilen görüntüler ve veriler sayesinde trafik ihlalleri, hız limiti aşımı, emniyet kemeri kullanımı gibi unsurlar daha hızlı ve kapsamlı bir şekilde tespit edilebilecek. Bu durum da trafik güvenliğinin artırılması ve kazaların önlenmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Emniyet yetkilileri, halkın trafik kurallarına uyması ve trafik güvenliği konusunda duyarlılık göstermesi çağrısında bulunuyor. Ayrıca helikopterli trafik denetimlerinin sadece cezai yaptırım amaçlı değil, trafik bilincinin artırılması ve trafik kültürünün geliştirilmesi amacıyla da önemli olduğunu vurguluyor.

Trafik düzeninin sağlanması ve trafik güvenliğinin artırılması konusundaki bu yeni adım, Sakarya ve çevre illerdeki sürücülerin daha bilinçli ve sorumlu bir şekilde trafiğe katkıda bulunmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç