28 Nisan 2025|Pazartesi,10:30:04
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.04.2025
DOLAR
38,4530 0,10
EURO
43,6838 0,17
ALTIN
4.060,38 0,97
BİTCOİN
$94.739 0,64
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer AytaçBegüm GENCER AYTAÇ3 dakika da okunur
26 Nisan 2025 - 21:15
26 Nisan 2025 - 21:152 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Bülent Uygun'dan kızına acı veda

Sakaryalı teknik direktör Bülent Uygun’un hayatını kaybeden kızı Almina Tude Uygun, Sakarya’da gözyaşları içerisinde son yolcuğuna uğurlandı.

Bülent Uygun'dan kızına acı veda
Toprak Turizm Yeni


Teknik Direktör Bülent Uygun'un bir süredir yoğun bakımda tedavi gören ve Türkiye Futbol Federasyonu'nda İdari İşler Uzmanı olan kızı Almina Tude Uygun (29), dün hayatını kaybetti.

Genç yaşta gelen ölüm, ailesi başta olmak üzere yakın çevresi ile futbol camiasını yasa boğdu. Uygun, Sapanca Rüstempaşa Mahallesi Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

DEDENE SELAM SÖYLE

Cenaze töreninde acılı babanın gözyaşları hiç ama hiç dinmez iken  tabuta sarılıp ağlayan yakınları ise “dedene selam söyle” dedi.

Cenazeye aile ile yakınlarının yanı sıra; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, Eski TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'ın yanı sıra spor ve sanat camiasından da birçok isim katıldı.

Cenaze namazı esnasında Bülent Uygun gözyaşlarını tutamadı.

Almina Tude Uygun, Sapanca Kemer Mezarlığı2nda toprağa verildi. 

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç