18 Haziran 2024|Salı,17:11:11
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.06.2024
DOLAR
32,5825 0,64
EURO
35,0086 0,67
ALTIN
2.431,61 0,56
BİTCOİN
$64.810 0,55
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaKIYMETİ BİLİNMEYEN BAYRAM GECESİ!5 dakika da okunur
15 Haziran 2024 - 16:13
15 Haziran 2024 - 16:132 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Alemdar, bayramlaşma programlarına katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, her bayram öncesi yapılan geleneksel programda şehir protokolü ve vatandaşlarla bayramlaşarak, “Aile ve dostluk bağlarının güçleneceği, memleketimize hayır ve bereket getiren bir bayram diliyorum. Güzel bir Sakarya için hep yan yana, gönül gönüle olalım. Kurban Bayramımız mübarek olsun” dedi.

Başkan Alemdar, bayramlaşma programlarına katıldı
MARMARA GÖZ


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, her yıl geleneksel olarak Ormanpark’ta gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı. Sakarya Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla Ormanpark’ta gerçekleştirilen toplu bayramlaşma töreninde şehir protokolü ve vatandaşlar yer aldı.

Geniş katılım

Bayramlaşma programında Vali Yaşar Karadeniz, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, AK Parti Milletvekilleri Murat Kaya, Ali İnci, Ertuğrul Kocacık, CHP Milletvekili Ayça Taşkent, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, siyasi partilerin il başkanları, ilçe belediye başkanları, il müdürleri, STK temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İtfaiye teşkilatında bayram

Başkan Alemdar, Ormanpark’ta gerçekleştirilen şehir bayramlaşmasından sonra Vali Yaşar Karadeniz, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Jandarma Albay Necdet Karaca, ilçe belediye başkanlarıyla birlikte İtfaiye teşkilatında görevi başında olan erlerle bayramlaştı. Burada itfaiye erlerine kolaylıklar dileyen Alemdar, bayramlarını kutladı.

Muhtarların bayramını kutladı

Sakarya Muhtarlar Federasyonu’nda düzenlenen bayramlaşma programına iştirak eden Başkan Yusuf Alemdar, Federasyon Başkanı Erdal Erdem ve muhtarların bayramını tebrik etti. Alemdar, “Muhtarlarımızla iyi bir iletişime sahibiz. Hizmetlerimizi hayata geçirirken, muhtarlarımızın da süreçlere dahil olmasını çok önemsiyoruz. İnşallah hep birlikte Sakarya için çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin, nice bayramlara kavuştursun” dedi.

Hayırlı bayramlar

Bayram ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Alemdar, “Aile ve dostluk bağlarının güçleneceği, memleketimize hayır ve bereket getiren bir bayram diliyorum. Güzel bir Sakarya için hep yan yana, gönül gönüle olalım. Kurban Bayramımız mübarek olsun. Bayramın Gazze ve Doğu Türkistan başta olmak üzere tüm kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum. Hayırlı bayramlar” diye konuştu.

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç