26 Haziran 2024|Çarşamba,09:14:24
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.06.2024
DOLAR
32,9741 0,30
EURO
35,3301 0,14
ALTIN
2.453,53 0,07
BİTCOİN
$61.566 0,91
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaKIYMETİ BİLİNMEYEN BAYRAM GECESİ!5 dakika da okunur
13 Haziran 2024 - 14:51
13 Haziran 2024 - 14:512 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

ATSO ve ATB Meclis Üyeleri TOBB'un seminerine katıldı

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Akyazı Ticaret Borsası Meclis Üyeleri ile yönetim kurulu üyeleri TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri'ne katıldı.

ATSO ve ATB Meclis Üyeleri TOBB'un seminerine katıldı
Toprak Turizm


tobb Genel Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılım sağladığı 7-9 Haziran tarihlerinde tobb İkiz Kuleler ’de düzenlenen seminere ATSO Meclis Başkanı Muzaffer Başer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sadi Ömercikoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri Çağatay Bölükbaşı, Meclis Üyeleri Metin Pehlivan, Zekeriya Yıldırım, Emre Özdemir, Necmi Yılmaz, Hüseyin Yazıcı, Ali Çetin, Mustafa Yılmaz, Genel Sekreter Harun Bayrak ve akyazı Ticaret Borsası meclis üyeleri katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve iştiraklerinin kurumsal yapılarını ve hizmetlerini tanıtmak, Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeler hakkında bilgilendirmek ve kendilerine çeşitli yönetim becerileri kazandırmak amacıyla düzenlenen tobb Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerinde,tobb’un kurumsal yapısı ve iştirakleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

Seminer kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin kurumsal yapısı, karar alma süreçlerinde tobb’nin rolü, Türk dış politikasının bugünü ve geleceği, Türkiye ve Dünya ekonomisindeki dönüşüm, tobb iştirakleri, protokol kuralları, e-ihracat / e-ticaret, Türkiye ekonomisindeki gelişmeler, devlet destekli alacak sigortası sistemi, küresel gelişmeler, ekonomide görünüm ve yeşil dönüşüm, İş Hayatında İletişim konularında meclis üyeleri bilgilendirildi.

Semineri değerlendiren ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar; "Bu gibi seminerleri hem bilgilendirme hem de diğer Oda-Borsaların meclis üyeleriyle kaynaşma fikir alışverişinde bulunma açısından oldukça yararlı olduğunu belirterek, ’Daima üyelerimizin yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Üyelerimizin sıkıntılarını biliyor, sorunlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Elbette ki amacımız sıkıntılarına çözüm üretebilmektir ‘’dedi.

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç