18 Haziran 2024|Salı,17:20:48
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.06.2024
DOLAR
32,5934 0,61
EURO
35,0250 0,62
ALTIN
2.437,64 0,31
BİTCOİN
$64.694 1,04
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaKIYMETİ BİLİNMEYEN BAYRAM GECESİ!5 dakika da okunur
10 Ocak 2023 - 14:05
10 Ocak 2023 - 14:054 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

ATSO'da bütçe toplantısı gerçekleştirildi

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası 2022 yılının son bütçe Toplantısı Akyazı Ticaret Borsası toplantı salonunda tamamlandı. Meclis Başkanı Muzaffer Başer ve meclis üyeleri, meslek komite başkanlarının yanı sıra Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı Belediyesi İmar işlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Aslan Yılmaz’ın da misafir olarak katılımıyla gerçekleştirildi.

ATSO'da bütçe toplantısı gerçekleştirildi
MARMARA GÖZ


Meclis toplantısında yoklama ve gündem maddelerinin oylanmasının ardından Meclis oturumuna ait tutanak görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Bütçe izleme raporu Genel Sekreter Harun Bayrağı’n sunumunun ardından oylanarak meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Yönetim Kurulu’nun 2022 yılına ilişkin genel faaliyetleri ile akyazı ticaret ve sanayi odası çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere kürsüye gelen atso  Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar şunları dile getirdi; Son günlerde yaşadığımız ekonomik gelişmeler ile kurda yaşanan gelişmeler ve bu doğrultuda fiyat istikrarında yaşanan dengesizlik herkesin elindekileri muhafaza etme ve daha dikkatli hareket etme yoluna gittiği bir dönemi oluşturdu. Rusya – Ukrayna savaşı da küresel bazda ekonomiyi olumsuz etkileyen problemlerden bazıları. Bu kapsamda iş dünyasının temsilcileri olarak bizler, yaşanan sıkıntıları atlatmak, ekonomide yatırım, üretim, istihdam ve ihracatın devamlılığı için; reel sektörün ve üreticinin desteklendiği, tedarik sürecinde devamlılığının sağlandığı uzun vadeli kararlı yeni politikaların en kısa zamanda belirlenmesini temenni ediyorum dedi. Başkan Bayraktar;2023 yılı tahmini gelir-gider bütçesine desteklerinden dolayı meclis üyelerine teşekkür etti. “Önümüzdeki yılın bütçe tasarısını ilgili personellerimiz, yönetim kurulumuz ve hesapları inceleme komisyonumuzla son haliyle birlikte sizlerle paylaştık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Başta üyelerimiz olmak üzere İlçemiz, Ülkemiz ve dünya adına refahın, huzurun sürdüğü bir yıl temenni ediyorum diyerek konuşmasını tamamladı.

Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca, Akyazı Belediye Başkanı bilal soykan, Akyazı Ticaret Borsası ve Akyazı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Şener Bayraktar, Akyazı Belediyesi İmar İşlerinden sorumlu başkan yardımcısı aslan yılmaz toplantıya misafir olarak katılım sağladılar.

Soykan Ekonomik ve ticari faaliyetlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kalkınmanın yolu üretmekten, akıl terini alın terine dönüştürmekten geçiyor, Üreten sanayicilerimizle ekonomimiz daha da güçlenmeye devam ediyor. Akyazı’mızın kalkınmasına katkı sunan iş dünyamızın değerli temsilcileriyle bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyoruz dedi. akyazı ticaret ve sanayi odasının değerli üyelerine teşekkür etti.

atso Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar Akyazı Belediye Başkanı Sayın bilal soykana Akyazı Ticaret ve Sanayi Odamıza yapmış olduğu katkılarından dolayı plaket takdiminde bulundu.

Akyazı Belediye Başkanı bilal soykan atso Meclisine yapmış oldukları çalışmalar hakkında sinevizyon üzerinden sunum yaparak bilgi paylaşımında bulundu.

Akyazı Belediyesi İmar işlerinden sorumlu Belediye başkan yardımcısı aslan yılmaz ise atso  meclisine Belediyenin yapmış olduğu İmar çalışmaları ve gelecekteki muhtemel İmar çalışmaların ilçemize katkıları hakkında bilgiler verdi.

Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgiler vererek toplantıya davetlerinden ve ilgilerinden dolayı atso Başkanı BAYRAKTAR’ a ve atso Meclisine teşekkürlerini iletti. 

Diğer gündem maddelerinin de görüşülüp karara bağlanmasının ardından meclis toplantısı sona erdi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç