05 Haziran 2024|Çarşamba,22:34:06
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 05.06.2024
DOLAR
32,2757 0,90
EURO
35,1436 0,96
ALTIN
2.445,43 0,35
BİTCOİN
$70.970 0,52
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç4 Soruda Devre Tatil Sözleşmelerine Yönelik Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk4 dakika da okunur
20 Haziran 2023 - 17:41
20 Haziran 2023 - 17:415 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
5 dakika da okunur
0 yorum

Fevzi Kılıç için taziye mesajları

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç'ın vefatı nedeniyle belediye başkanları, milletvekilleri ve siyasetçiler, başsağlığı ve üzüntülerini dile getiren mesajlar yayımladı.

Fevzi Kılıç için taziye mesajları
MARMARA GÖZ


erenler belediye başkanı Fevzi Kılıç, makamında kalp krizi geçirdi. sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Başkan Kılıç, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 

Başkan Kılıç'ın ölümü sevenlerini üzüntüye boğdu.

Başkanı Fevzi Kılıç'ın vefatı nedeniyle belediye başkanları, milletvekilleri ve siyasetçiler başsağlığı mesajları yayımladı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce; "

erenler belediye başkanımız Fevzi Kılıç’ın vefat haberini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Değerli kardeşimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, ailesine ve AK Parti camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

ÇİĞDEM ERDOĞAN ATABEK

AK Parti sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek: "Çok üzgünüm.. Dava arkadaşım, ağabeyim, erenler belediye başkanımız Fevzi Kılıç’ı kaybettik. Başımız sağolsun. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun"

AK Parti sakarya Milletvekili Murat Kaya; " Başımız Sağolsun. AK Parti sakarya eski İl Başkanımız, erenler belediye başkanımız, çok değerli dostum, dava arkadaşım Sayın Fevzi Kılıç’ın vefatını teessürle öğrendim. Kendisine Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve tüm dava arkadaşlarımıza başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun"

LÜTFÜ BAYRAKTAR
AK Parti sakarya Milletvekili Lütfü Bayraktar; "Kıymetli dostum, dava ve yol arkadaşımız erenler belediye başkanımız Sn. Fevzi Kılıç'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Merhum Başkanıma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun"

ALİ İNCİ

AK Parti sakarya Milletvekili Ali İnci; "erenler belediye başkanımız, Dava arkadaşım Fevzi Kılıç’ın vefat haberini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Kıymetli Başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve AK Parti camiamıza başsağlığı diliyorum"

ERTUĞRUL KOCACIK

AK Parti sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık; "Başımız sağ olsun. Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden dava ve yol arkadaşımız erenler belediye başkanımız Fevzi Kılıç’a Cenab-ı Allah’tan rahmet kederli ailesi, sevenleri ve AK Parti ailemize sabırlar diliyorum. Seni hep gülen yüzünle hatırlayacağız Başkanım"

ÜMİT DİKBAYIR

İYİ Parti sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır; "sakarya erenler belediye başkanımız Sayın Fevzi Kılıç'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun"

YUNUS TEVER

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever; "Başımız sağ olsun! Çok üzgünüz… erenler belediye başkanımız, Kıymetli Ağabeyimiz Fevzi Kılıç’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Allah gani gani rahmet eylesin. Cenazesi Yarın İkindi Namazına müteakip Tozlu Camii’nden kaldırılıp, aile kabristanlığına defnedilecektir"

RIDVAN DURAN

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran; "erenler belediye başkanı değerli ağabeyim Fevzi Kılıç’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah’ın rızasını önceleyen bir yaşam sürdüğüne şahidiz. Kendisine Allah’tan rahmet ailesine sabırlar diliyorum.  Makamı âli mekanı cennet olsun"

sakaryaSPOR

sakaryaspor Kulübü; "Kulübümüzün önceki dönem yönetim kurulu üyesi ve erenler belediye başkanı Sn. Fevzi Kılıç'ın vefat haberini üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız.Merhuma rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz"


SELÇUK KILIÇASLAN

 İYİ Parti sakarya il eski başkanı Selçuk Kılıçaslan; "sakarya maalesef beyefendi bir siyasetçisini kaybetti. Bir dönem birlikte il başkanlığı yaptığımız, erenler belediye başkanımız Fevzi Kılıç’ın vefat haberini büyük üzüntüyle öğrendim. Merhum başkanımıza yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum"

TATANGALAR

sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar; "Kulübümüze geçmiş yıllarda hizmet etmiş ve aynı zamanda erenler belediye başkanı Sn. Fevzi Kılıç’ın vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz"

TURGUT BABAOĞLU

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu; "Hac vazifesi nedeniyle bulunduğum kutsal topraklarda, Değerli erenler belediye başkanı Fevzi Kılıç’ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar diliyorum"

YUSUF ALEMDAR

Serdivan Belediye Başkanı Yusu Alemdar; "Kıymetli dostum, dava ve yol arkadaşım erenler belediye başkanı Fevzi Kılıç'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet, derecesi âli olsun"

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç