05 Haziran 2024|Çarşamba,07:04:27
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 05.06.2024
DOLAR
32,6326 0,19
EURO
35,5234 0,11
ALTIN
2.453,73 0,69
BİTCOİN
$70.950 2,53
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç4 Soruda Devre Tatil Sözleşmelerine Yönelik Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk4 dakika da okunur
15 Mayıs 2024 - 14:02
15 Mayıs 2024 - 14:022 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sakarya Anadolu Lisesinden Özgün Çalıştay

Sakarya Anadolu Lisesi tarafından özgün bir çalışma olarak düzenlenen Psikoloji Çalıştayı büyük beğeni gördü.

Sakarya Anadolu Lisesinden Özgün Çalıştay
Toprak Turizm


İlimizin pek çok lisesinden öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Psikoloji Çalıştayının açılışına; Serdivan İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Dere, Şube Müdürü Mahmut Kartaloğlu ile öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Okul müdürü Ali Kınay'ın açılış konuşmasını yaptığı çalıştayın sunuculuğunu ve tanıtımını organizatörler Iraz Gökçe Kısa, Eylül Yıldız ve İrem Meşe yürüttü. Çalıştay 6 oturum ve 1 genel oturum şeklinde gerçekleştirildi.

sakarya anadolu lisesi mezunlarından Psikolog Rana Patan'ın konularıyla ilgili olarak sunum gerçekleştirdiği çalıştayda; Birey Psikolojisi, Tramva Psikolojisi, Sınav Psikolojisi, Akran Psikolojisi ve Aile Psikolojisi konuları olmak üzere her bir komitede 20 öğrenciden oluşan 5 komite görev yaptı.

Çalıştayda mentor öğretmen olarak görev üstlenen okulun sakarya anadolu lisesi İngilizce Öğretmeni Ayşe Derya Kurnaz'ın başarılı çalışmaları büyük dikkat çekti. Başlangıç aşamasından bitiş aşamasına kadar kusursuz bir şekilde gerçekleşen çalıştayda mentor öğretmen Ayşe Derya Kurnaz'ın özverisi ve başarılı yönetimi büyük takdir topladı.

Her komitenin kendi konusu ile ilgili tiyatro gösterisi ve kısa film hazırladığı Psikoloji Çalıştayına katılan Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, her aşamasında özverili ve fedakar bir çalışmanın sergilendiği çalıştaya katkı veren herkese Serdivan Maarif Ailesi adına teşekkür etti.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç