29 Mayıs 2024|Çarşamba,09:07:09
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.05.2024
DOLAR
32,2226 0,01
EURO
34,9673 0,14
ALTIN
2.446,52 0,02
BİTCOİN
$68.642 1,03
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç4 SORUDA DEVRE TATİL SÖZLEŞMELERİNE YÖNELİK UYUŞMAZLIKLARDA ARABULUCULUK4 dakika da okunur
15 Mayıs 2024 - 12:48
15 Mayıs 2024 - 12:482 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Serdivan'da akupunktur, ozon tedavisi ve hacamat dönemi

Günlük ortalama bin 500 hastaya hizmet veren Serdivan Devlet Hastanesinde endoskopi ve kolonoskopi hizmeti başlarken, GETAT uygulaması olan akupunktur, ozon tedavisi ve hacamat işlemlerinin de yapılmaya başlandığı kaydedildi.

Serdivan'da akupunktur, ozon tedavisi ve hacamat  dönemi
MARMARA GÖZ


İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü, 10 ay önce hizmete açılan Serdivan Devlet hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yerinde Değerlendirme Programı kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Kamu hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Özcan Öktem, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Yasin Çatalbaş, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Serdar Değirmenci, Personel Hizmetleri Başkanı Suat Koçak, Destek Hizmetleri Başkanı Sedat Kaya ile Kamu hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Güneysu hazır bulundu.

hastane Başhekimi Uzm. Dr. Semih Songür ile hastane yöneticileri tarafından yapılan çalışmalarla ilgili sunum yapılarak, planlanan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Başhekim Songür, günlük ortalama 800 hastaya poliklinik, 700 hastaya da acil servis hizmeti verdiklerinin belirterek, hizmet çeşitliliğinin artırılmasına yönelik faaliyetlerin sürdüğü kaydetti.

Geleneksel Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları (GETAT) kapsamında akupunktur, ozon tedavisi ve hacamat işlemlerine başladıklarını ifade eden Songür, endoskopi ve kolonoskopi hizmeti de vermeye başladıklarını dile getirdi

 Songür, göz bölümüne entegre edilecek cihazlarla yakında katarak ameliyatlarına da başlayacaklarını kaydetti. hastane içerisinde yapılan düzenlemeleri yerinde inceleyen İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü, hastane personeli ile poliklinik hizmeti almak için bekleyen hastalarla sohbet etti.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç