29 Mayıs 2024|Çarşamba,02:22:08
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.05.2024
DOLAR
32,2441 0,06
EURO
35,0182 0,01
ALTIN
2.444,06 0,12
BİTCOİN
$68.382 1,63
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç4 SORUDA DEVRE TATİL SÖZLEŞMELERİNE YÖNELİK UYUŞMAZLIKLARDA ARABULUCULUK4 dakika da okunur
14 Mayıs 2024 - 13:03
14 Mayıs 2024 - 13:033 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Erenler'de tasarruf tedbirleri için harekete geçildi

Kamuda Tasarruf Tedbirleri kapsamında açıklanan tasarruf paketi konusunda Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Başkan Yardımcıları ile beraber tüm personelini yapılacaklarla ilgili bilgilendirdi.

Erenler'de tasarruf tedbirleri için harekete geçildi
Yön Bul Akademi


Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından açıklanan tasarruf tedbirleri kapsamında, erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç ve Başkan Yardımcıları belediye personelini toplayarak gerekli çalışmaların ivedilikle yapılmasını söyledi.

Personele hitabetine göreve başladıkları günden bu yanda yapılanları ve personel yapılanmasını anlatarak başlayan Başkan Dinç şunları kaydetti; “Göreve başladığımız günden bu yana erenler Belediyesi Ailesi kavramını hep birlikte oturttuğumuzu düşünüyorum. Ben seçilmiş bir başkanım fakat sizlerin de abisiyim. Bunu böyle bilmenizi isterim. Kanun ve nizam çerçevesinde çalışmaya devam ederken, aynı zamanda her türlü probleminizi de Şenol abinize iletebilirsiniz. Halkın içinden geliyorum. Bu yüzden otobüse biniyorum, bu yüzden kahveye gidip sohbet muhabbet ediyorum, bu yüzden hiçbir ayrımcılık talep etmeden her bir vatandaşımız gibi günlük rutinlerimi gerçekleştiriyorum. Belediye Başkanlığı’nın vermiş olduğu yetki ve kapsamı mesai saatleri içinde tabii ki kullanıyorum. Bundan ötürü tasarruf tedbirleri çokta alışık olmadığımız bir şey değil. Bunu da belirtmek isterim. Ayrıca yapacağımız projelerimiz konusunda da erenler’li vatandaşlarımız müsterih olsun, tedbirler kapsamında yapılacak projelerimizi de ona göre planlıyoruz.”

TASARRUF TEDBİRLERİNİ UYGULAMAK BİZLER ÜZERİNDE HAYATİ BİR GÖREVDİR

Konuşmalarını tamamlayarak Başkan Yardımcısı Banu Yeşil ve Yusuf Söğütdelen’e mikrofonu devreden Başkan Dinç, tüm personeline teşekkür etti.

Tasarruf tedbirleri kapsamında personellerin neler yapması gerektiğini anlatan Başkan Yardımcıları Banu Yeşil ve Yusuf Söğütdelen personellerin evlerinde nasıl tasarruf ediyorlarsa belediyede de aynı hassasiyeti gösterilmesini rica ederek, araçlardan, malzeme kullanımına demirbaşların sağlıklı kullanılmasından, zamanın verimli kullanılmasına kadar birçok alanda yapılacakları detaylıca anlattı. Toplantı sonunda personellerin görüşlerini alan Başkan Yardımcıları, önümüzdeki süreçte de hem gelir arttırıcı faaliyetlerin yoğunlaşacağını hem de tasarruf tedbirlerinin daha etkin gerçekleştirileceğini belirtti.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç